MHP Trabzon'da dur durak yok!

MHP Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hüseyin Örs, MHP Ortahisar Belediye Başkan adayı Osman Abanoz, seçim çalışmaları kapsamında, Trabzon’u karış karış gezerek esnaf ziyaretlerine aralıksız devam ediyor. Beraberlerinde ilçe yönetim kurulu üyeleriyle birli

MHP Trabzon'da dur durak yok!

MHP Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hüseyin Örs, MHP Ortahisar Belediye Başkan adayı Osman Abanoz, seçim çalışmaları kapsamında, Trabzon’u karış karış gezerek esnaf ziyaretlerine aralıksız devam ediyor. Beraberlerinde ilçe yönetim kurulu üyeleriyle birlikte, 2 ve 3 nolu Erdoğdu ve Çamlık mahallelerinde esnaf ziyaretlerine devam eden, Örs ve Abanoz, ziyaret ettikleri esnaflarla kucaklaşarak sorunlarını dinlediler. 

VATANDAŞLARDAN BÜYÜK İLGİ GÖRÜYORUZ
Türkiye’nin her tarafında olduğu gibi Trabzon’da seçimlere yoğun bir şekilde hazırlandıklarını ifade eden MHP Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hüseyin Örs, Seçim çalışmaları çerçevesinde esnaf ve vatandaşlarımızdan çok büyük ilgi ile karşılaşıyoruz. Trabzon’un bir evladı olarak sorunlarını ve çözüm yollarını çok iyi biliyoruz. Trabzon’un daha güzel, yaşanabilir bir kent yapmak için ekibimizle gece gündüz çalışıyoruz. Trabzon halkının desteğiyle bu zorlu yolda başarıya ulaşacağıma inanıyorum bu vesile ile tüm Trabzon’lu hemşerilerimin yeni yılını kutlar sağlık ve mutluluklar dilerim, dedi.

BELEDİYECİLİK BİZİM İŞİMİZ
Gösterilen sevgi ve teveccühün 2014 Mart ayında yapılacak yerel seçimlerde kendilerini Ortahisar’ı yönetmeye taşıyacağını söyleyen MHP Ortahisar Belediye Başkan adayı Abanoz, " 2013 yılının son gününde esnaflarımızı ziyaret ettik, çok güzel ilgi ile karşılaşıyoruz. Esnaflarımızın ve Ortahisar’ın sorunlarını ve çözüm yollarını biliyoruz. Belediyeciliğe yeni bir anlayış getirerek istişarelere daha fazla yer vereceğiz. Allah izin verirse halkımızın desteği sayesinde bu görevi üstleneceğiz. Belediyecilik bizim işimiz ve ekibimiz de hazır. Amacımız şehrimize yakışan en güzel hizmetleri yapmak olacaktır. Yeni beklenti ve umutlarla dolu 2014 yılına girerken, millet olarak birlik, beraberlik ve kardeşlik içerisinde, geleceğe yürümeye devam edeceğiz. Yeni yılın tüm hemşerilerimize, başta İslam ülkeleri olmak üzere tüm insanlığa hayır getirmesini diliyorum, dedi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel