MHP, Trabzon il başkanı iddialı konuştu!

MHP İl Başkanı Muammer Demeli, Büyükşehir ve Ortahisar belediyelerinin gerçekleştirecekleri çalışmaların takipçisi olacaklarını belirterek 'Trabzon halkı bize ana muhalefet partisi görevini vermiştir. Bunun sorumluluğunu yerine getirip hem Büyükşehir hem

MHP, Trabzon il başkanı iddialı konuştu!

MHP İl Başkanı Muammer Demeli, Büyükşehir ve Ortahisar belediyelerinin gerçekleştirecekleri çalışmaların takipçisi olacaklarını belirterek 'Trabzon halkı bize ana muhalefet partisi görevini vermiştir. Bunun sorumluluğunu yerine getirip hem Büyükşehir hem de Ortahisar'da verilen sözlerin yerine getirilip getirilmediğini takip edeceğiz' dedi. 

30 Mart yerel seçimlerinde aldıkları oylarla Trabzon’da CHP’nin önüne geçtiklerini söyleyen Demeli, “Artık Trabzon’da ana muhalefet partisi olduk. MHP Trabzon’un her yerinde var. MHP, hem Doğu’da hem de Batı’da var. MHP’nin aldığı oy 100 bindir. CHP’nin aldığı oylar da bellidir. En çok oyu alan parti ana muhalefet partisi olur. Bunu sadece ben değil; basın da söylüyor. Ayrıca CHP’nin duayenleri ve yöneticileri de bunu söylüyor. MHP, Trabzon’da ikinci parti olmuştur” dedi.

İDDİA EDİYORUM DOĞAL GAZ 2020’DE BİTECEK

Vadedilen 61 projeden hala bitirilemeyen projeler olduğunu belirten Demeli, “Erdoğdu yolu, TOKİ, Çömlekçi, Akyazı, Kanuni Bulvarı, doğalgaz bitti mi? Sayın Gümrükçüoğlu 2011 yılında doğalgazın ulaşmadığı ev kalmayacak demişti. Bu sözler basında var. Ben basında çıkan bu söylemleri özel dosyamda saklıyorum. 2014 yılındayız. Şimdi de Sayın Gümrükçüoğlu doğalgazın 2015-16 yılları arasında biteceğini söylüyor. Ben ise 2020 yılında bitecek diyorum” diye konuştu.

10 YIL BOYUNCA KANUNİ BULVARI İLE YATIP KALKTILAR

Geçmiş yıllarda Büyükşehir Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu’nun Kanuni Bulvarı’nı 4 yıl içerisinde bitireceğini hatırlatan Demeli, “Kanuni Bulvarı ile 10 yıl boyunca yattılar kalktılar. Ama bu projeye 6 ay önce başladılar. 5 yıl boyunca Kanuni Bulvarı ile ilgili hiçbir şey yapmadılar. Yeni tünel açmaya başladılar. Şimdi de Kanuni Bulvarı’nı 3-4 yıl içerisinde bitireceklerini söylüyorlar. Ama ben yine iddia ediyorum ki 20 yıl içerisinde bitirecekler” şeklinde konuştu. 

2020 YILINDA AKYAZI'DA  TOP OYNATIRLAR

Akyazı projesini 10 yıl önce insanların önüne sunduklarını kaydeden Demeli, “İktidara geldiklerinde bizim önümüze 10 yıl önce Akyazı Projesi’ni sundular. Bu projeye de 6 ay önce başladılar. Önce 2014-15 yılında bitireceklerini söylediler; sonra 2015-16 yılında Akyazı stadında top oynatacaklarını dile getirdiler. Siz de şahit olacaksınız, bizde şahit olacağız; ancak 2020 yılında orada top oynatırlar. Şu anda en kolayını yapıyorlar. İş dizayn konusuna gelince zorlaşıyor” ifadelerini kullandı.

GÜMRÜKÇÜOĞLU'NU VE GENÇ'İ ZİYARET EDECEĞİZ

Önümüzdeki haftalarda Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'nu ve Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç'i ziyaret edeceklerini de söyleyen Demeli, sözlerine şöyle devam etti: “Bize randevu veren her arkadaşımızı gidip ziyaret edeceğiz. Onlara başarılar dileyeceğiz. MHP İl Teşkilatı olarak Trabzon'un ortak paydası için ve Trabzon'u geliştirmekte olan her insanla bütün olacağımızı onlara anlatacağız. Bizden yapmamızı istedikleri bir şey varsa onların yanında olacağız” şeklinde açıkladı 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler