MHP Trabzon, Çanakkale Zaferi'ni kutladı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Trabzon İl Başkan Yardımcısı Oktay Kaplan, Çanakkale Zaferi'nin 99. yıldönümü sebebi ile mesaj yayınladı. Kaplan yayınladığı mesajda şu ifadelere yer verdi; "Bugün, Türk ve dünya tarihine altın harflerle yazılan Çanakkale

MHP Trabzon, Çanakkale Zaferi'ni kutladı
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Trabzon İl Başkan Yardımcısı Oktay Kaplan, Çanakkale Zaferi'nin 99. yıldönümü sebebi ile mesaj yayınladı.
 
Kaplan yayınladığı mesajda şu ifadelere yer verdi;
 
"Bugün, Türk ve dünya tarihine altın harflerle yazılan Çanakkale Zaferi’nin 99.yıldönümünün onurunu ve gururunu yaşarken, aynı duygularla mukaddes vatanımız için canlarını çekinmeden seve seve feda eden aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi de şükran ve rahmetle anıyoruz.
 
Çanakkale Savaşı, demokratik, bir hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşuna giden yolda önemli bir aşama olmuş, bağımsızlık ve özgürlük mücadelesinin temelleri Çanakkale Zaferi ile atılmıştır. Çanakkale, utançla yaşamak yerine onurla ölmeyi tercih edenlerin kazandığı zaferdir. Çanakkale, dualarla atılan her adımda inancın ispatı bağımsızlık sevdasının yaşanmış gerçekliğidir. Çanakkale;  genç, yaşlı, kadın, erkek elele kenetlenen bir milletin var oluş mücadelesinin kıvılcımı olmuştur. Çanakkale Zaferi bir milletin yokluktan var oluşa giden engebeli yollarında bütün yurdu çepeçevre saran kocaman bir meşaleye dönüşen milli duygularıdır.
 
“Çanakkale Geçilmez” gerçeğini tarihe yazdıran Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, üzerinde yaşadığımız bu kutsal vatan topraklarını bizlere armağan eden, milletimizin varlığının, birliğinin ve beraberliğinin ölümsüz sembolleri olan aziz şehitlerimize ve kahraman gazilerimize de Allah’tan rahmet diler, şükranlarımızı sunarız."
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel