MHP Trabzon adayını açıkladı

MHP, Trabzon Belediye Başkan Adayını açıkladı. MHP İl Binası'nda düzenlenen toplantıda Trabzon Milletvekili Süleyman Latif Yunusoğlu'nun da hazır bulundu. MHP 29 Mart seçimlerine Cevdet Saral'la gireceğini açıkladı. MHP, Ankara Emniyet Eski Müdürü Cevdet

MHP Trabzon adayını açıkladı

MHP, Trabzon Belediye Başkan Adayını açıkladı. MHP İl Binası'nda düzenlenen toplantıda Trabzon Milletvekili Süleyman Latif Yunusoğlu'nun da hazır bulundu. MHP 29 Mart seçimlerine Cevdet Saral'la gireceğini açıkladı.

MHP, Ankara Emniyet Eski Müdürü Cevdet Saral'ı Trabzon Belediye Başkan adayı olarak açıkladı.

 

MHP İl Başkanı Nihat Birinci, Trabzon halkının farklı bir belediyecilik anlayışı arayışı içinde olduğunu öne sürdü ve Saral'ın beklenen kişi olduğunu savundu. Cevdet Saral da Trabzon'da çok şeyi değiştirmeye geldiğini açıkladı.

 

MHP Trabzon İl Örgütü, dün il binasında düzenlenen basın toplantısıyla Trabzon Belediye Başkan adayını açıkladı. Trabzon Milletvekili  Latif Yunusoğlu, parti yöneticileri ve partililerin katıldığı toplantıda konuşan İl Başkanı Nihat Birinci, Trabzon halkının büyük bir heyecanla MHP adayını beklediğini öne sürdü, kendilerinin de Trabzon'a yakışır bir adayı bulup getirdiklerini söyledi. Partisinin belediyeyi almaya en yakın parti olduğunu, bunu genel seçimlerde aldıkları oy oranı ile kanıtladıklarını belirten Birinci, “Artık bombayı patlatıyoruz. Seçim startını bugünden veriyoruz. Trabzon'un sorunlarını çözebilecek, belediyeciliği çok iyi bilen bir ekiple halkımızın karşısına çıkacağız. Bütün problemlerin tek tek çözüleceğini buradan ilan ediyorum” dedi.

Adaylarının Cevdet Saral olduğunu belirten Birinci, “partisinin il, ilçe ve mahalle örgütleriyle gece gündüz çalışarak iş aş üreten, belli kesimlere hizmet veren bir belediye olmaktan çıkarıp herkese hizmet veren bir belediye haline getireceğiz” diye konuştu.

Alkışlar arasında sözalan Cevdet Saral da, Trbzon'a hizmet edecek olmaktan büyük bir gurur duyduğunu söyledi ve çok şeyi değiştirmeye geldiğini öne sürdü. “Ankara'ya gidip projelerimle döneceğim” diyen Saral, kendisini aday gösteren partisine teşekkür etti.

 

HABER\ Özgür ÖZDEMİR

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler