MHP Of'ta başkanını seçti

Haber61 – Haber Merkezi – Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Trabzon il teşkilatı Of ilçe başkanı seçti. Tek aday olan mevcut başkan Mehmet Hacıkerimoğlu, yeniden ilçe başkanı seçildi. Kongrede Konuşma yapan Trabzon MHP Milletvekili Koray Aydın, “ Daha önce

MHP Of'ta başkanını seçti

Haber61 – Haber Merkezi – Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Trabzon il teşkilatı Of ilçe başkanı seçti. Tek aday olan mevcut başkan Mehmet Hacıkerimoğlu, yeniden ilçe başkanı seçildi. Kongrede Konuşma yapan Trabzon MHP Milletvekili Koray Aydın, “ Daha önce yapılmış olan tüm toplantılarda söyledim. Bunlar bir büyük oyunun planın bir parçası olarak yeniden şekillenen Ortadoğu siyasetini Türkiye'yi yeniden dizayn ediyorlar dedik. Onlarda saklamıyorlar 'Yeni Türkiye' diyorlar. Bir parçanın bütünün önüne konulduğu yeni bir düzenin adıdır. Bu düzenleme Türk'ün kimliği yok. Türk diyince İslam, İslam deyince Türk anlamını artık kaldırıyorlar. Büyük bir milleti koparma harekatıdır bu. Her arkadaşınıza anlatacaksınız. Bu iş susarak çözülecek bir mesele değil. Üzerine gidilecek bir meseledir. Artık seçimlerde net olacağız. Artık kıvırıp söz söyleme dönemi değil. Ne söylemek gerekiyorsa onu söyleyeceğiz. Nasıl yapacağız ben mecliste yaptığım gibi , 'Hırsızlık yapana hırsız denir' dedim. Artık sizde öyle diyeceksini.”ifadelerine yer verdi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler