MHP Giresun il başkanından halka teşekkür

 MHP Giresun İl Başkanı İbrahim Dizdar, "Giresun halkına çok teşekkür ediyoruz. Bir dönem sonra yeniden Giresun'da milletvekili çıkarttık" dedi.Dizdar, partililerce Atatürk Meydanı'nda düzenlenen kutlamada gazetecilere yaptığı açıklamada, Giresun'da 4 mil

MHP Giresun il başkanından halka teşekkür

 MHP Giresun İl Başkanı İbrahim Dizdar, "Giresun halkına çok teşekkür ediyoruz. Bir dönem sonra yeniden Giresun'da milletvekili çıkarttık" dedi.

Dizdar, partililerce Atatürk Meydanı'nda düzenlenen kutlamada gazetecilere yaptığı açıklamada, Giresun'da 4 milletvekilliğinin birini partilerinin aldığını söyledi.

Giresun halkına verdiği destekten dolayı teşekkür eden Dizdar, "Giresun halkına çok teşekkür ediyoruz. Bir dönem sonra yeniden Giresun'da milletvekili çıkarttık. Bu sonuç bize gösterdi ki insanlara ulaşmışız" diye konuştu.

Dizdar, iki aydır kapı kapı dolaştıklarını vurgulayarak, "Giresun'un sorunlarını ve çözüm yollarını insanlarımıza anlattık. Adaylarımızın nasıl bir siyasi yol izleyeceğini anlattık. Sonunda başardık" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel