MGK Başkanı Trabzon'u sordu

Vali açıklamasında; “Dün Çaykara ilçesi Karaçam mahallesinde meydana gelen çığ afeti nedeniyle başlayan arama kurtarma çalışmaları bu sabahtan itibaren uzman ekipler tarafından devam ettirilmiştir. Tünel ağzının büyük bir bölümü tarandı ve dere yatağının

MGK Başkanı Trabzon'u sordu

Vali açıklamasında; “Dün Çaykara ilçesi Karaçam mahallesinde meydana gelen çığ afeti nedeniyle başlayan arama kurtarma çalışmaları bu sabahtan itibaren uzman ekipler tarafından devam ettirilmiştir. Tünel ağzının büyük bir bölümü tarandı ve dere yatağının alt bölümünde arama kurtarma çalışmalarına başlandı. Bu gün akşam saatlerinde de çığ altında kalan araca ulaşıldı.

Bölgede yoğun tipi ve olumsuz hava şartları nedeniyle saat 18. 00 dan itibaren çalışmalara ara verilmiş olup, yarın sabah itibariyle çalışmalar yeniden başlayacaktır” dedi.

Öte yandan çığ afeti nedeniyle başta Sayın Cumhurbaşkanımız, Başbakanımız, İçişleri bakanı, İçişleri Bakanlığı Müsteşarı, MGK Genel Sekreteri, AFAD Başkanı ve diğer üst düzey yöneticiler Vali Öz’ü arayarak geçmiş olsun dileklerini ilettiler. Ayrıca konuyu yakından takip etmekte olduklarını ifade ettiler

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel