Meydan Parkı yapılıyor

Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, yaptığı açıklamada, Trabzon'un en önemli yaşam alanlarından biri olan Meydan Parkı'nı yeniden düzenlemek için hazırlanan projenin yapım çalışmalarının hızlı bir şekilde devam ettiğini belirtti. Finansman

Meydan Parkı yapılıyor

Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, yaptığı açıklamada, Trabzon'un en önemli yaşam alanlarından biri olan Meydan Parkı'nı yeniden düzenlemek için hazırlanan projenin yapım çalışmalarının hızlı bir şekilde devam ettiğini belirtti.

Finansman yönünden herhangi bir sıkıntılarının bulunmadığını ifade eden Gümrükçüoğlu, şunları söyledi:

"Yüzlerce yıllık tarihi geçmişi olan alanı, kentin tarihi geçmişi, sosyal ve kültürel yapısına uygun olarak yeniden düzenlemek için başlattığımız Meydan Parkı birinci etap düzenleme çalışmaları hızlı bir şekilde devam ediyor. Yüklenici firma çalışmalarını süratle sürdürüyor. Altyapı çalışmaları büyük oranda tamamlanan Meydan Parkı düzenleme çalışmasında parke döşeme çalışmalarına başlandı. Temmuz ayının ilk haftası törenle hizmete açmayı düşündüğümüz Meydan Parkı'ndan eskiden vatandaşlarımız 4-5 bin metrekare alandan istifade edebiliyorlardı. Yeni düzenleme ile birlikte Trabzonlular yaklaşık 12 bin metrekare alandan istifade edebilecekler. Trabzon'un ve bölgenin yeni yaşam alanı olacak Meydan Parkı düzenlemesi ile vatandaşlarımız rahatça oturup dinlenebilecekleri alanlar yanında çevredeki esnafa da rahatça ulaşabilecek ve alışveriş yapabilecekler. Parkın yeniden düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. "

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel