Meydan Parkı dereye döndü

Haber61.net – Haber Servisi – Trabzon’u etkisi altına alan yağmur son dönemlerde görülmemiş bir etki idi. Öyle bir yağmur yağdı ki neredeyse Trabzon’un Ortahisar İlçesi Merkezinde hayat durdu.Son dönemlerin en etkili yağmuru İlçenin Atatürk Alanında etkis

Meydan Parkı dereye döndü

Haber61.net – Haber Servisi – Trabzon’u etkisi altına alan yağmur son dönemlerde görülmemiş bir etki idi. Öyle bir yağmur yağdı ki neredeyse Trabzon’un Ortahisar İlçesi Merkezinde hayat durdu.

Son dönemlerin en etkili yağmuru İlçenin Atatürk Alanında etkisi altına alırken neredeyse civarı akarsu yatağına döndü. İşte Haber61tv kameralarının kayıt ettiği “Meydan Deresi.” Turistler bile korku dolu anlar yaşadı. Bölgede en fazla bulunan Arap turistlerde yağan yağmurdan korkunca etrafta bulunan işyerlerine girerek yağmurun dinmesini beklediler.

İşte Meydan Deresini video görüntüsü – TIKLA İZLE -

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel