Metin Kara'dan Yavaş'a ziyaret!

Trabzon Esnaf Odaları Birliği (TESOB) Başkanı Metin Kara ve yönetim kurulu üyeleri görevine yeni başlayan Trabzon İl Emniyet Müdürü Ertan Yavaş’ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundular.Trabzon esnafı olarak dün olduğu gibi bugünden

Metin Kara'dan Yavaş'a ziyaret!

Trabzon Esnaf Odaları Birliği (TESOB) Başkanı Metin Kara ve yönetim kurulu üyeleri görevine yeni başlayan Trabzon İl Emniyet Müdürü Ertan Yavaş’ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundular.

Trabzon esnafı olarak dün olduğu gibi bugünden sonra da Trabzon'un asayişi ve huzuru için üzerlerine düşen sorumlulukları yerine getireceklerini belirten Kara, yaşanabilir ve 470.20111202155230.jpg

güvenli kentlerin başında gelen Trabzon’un büyük değişimler yaşadığını ve güçlendiğini söyledi.

Emniyet Müdürü Yavaş da esnaf şehri olan Trabzon’da en büyük desteği vatandaş ve esnaftan alacaklarını belirterek, TESOB Başkanı ve yönetim kurulunun ziyaretinden duyduğu memnuniyet duyduğunu dile getirdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler