Meteoroloji Trabzon'u uyardı, Şiddetli yağış
Meteoroloji, Doğu Karadeniz kıyı kentleri için şiddetli yağış uyarısında bulundu. Giresun, Trabzon, Rize ve Artvin’de sağanakların yarın ve cuma günü etkisini artırması bekleniyor.
Yayınlanma:
Doğu Karadeniz kıyı kentlerinde şiddetli yağış beklendiği bildirildi.
Meteoroloji 11'inci Bölge Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, Giresun, Trabzon, Rize ve Artvin'de aralıklarla devam eden sağanak ve gök gürültülü sağanakların yarın ve cuma günü şiddetini artıracağının tahmin edildiği belirtildi.
Açıklamada, bölgede perşembe ve cuma günleri görülecek yağışların, 48 saatlik süre zarfında Giresun, Trabzon, Rize ve Artvin'de yerel olarak bazı il ve ilçelerde toplamda metrekareye 100-200 kilogram yağış bırakacağının tahmin edildiği vurgulandı.
Meydana gelebilecek ani sel, su baskını, yıldırım ve heyelan riski gibi olumsuzluklara karşı ilgililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları gerektiği kaydedildi.
Kaynak:Ajanslar
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan Trabzon Haber ve diğer kategorilerdeki haberlerdeki yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum