Metehan Tuna Göre o günü anlattı

Haber61 – Haber Merkezi – Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Metalurji ve Malzeme Mühendisliği Bölümü 4. Sınıf öğrencisi Metehan Tuna Göre; 21 Eylül günü karşıt görüşlü öğrenci Alperen M’nin yumruklarına hedef olarak ağır yaralanmıştı. Olayın olduğu akşa

Metehan Tuna Göre o günü anlattı

Haber61 – Haber Merkezi – Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Metalurji ve Malzeme Mühendisliği Bölümü 4. Sınıf öğrencisi Metehan Tuna Göre; 21 Eylül günü karşıt görüşlü öğrenci Alperen M’nin yumruklarına hedef olarak ağır yaralanmıştı. Olayın olduğu akşam Göre; Kendi imkanlarıyla birlikte Trabzon’un Ortahisar İlçesinde bulunan Taksim Polis Merkezine giderek yardım istmesi ile olay gün yüzüne çıkmıştı.

3 HAFTA KOMADA KALDI

KTÜ Öğrenci Kolektifi olduğu ileri sürülen Metehan Tuna Göre’nin bu hastanede yapılan tetkiklerinde beyin kanaması geçirdiği doktorlar tarafından tespit edilerek ameliyata alındıktan son KTÜ Farabi Tıp Fakültesi Hastanesine sevk edilmişti. Burada 3 hafta boyunca yoğun bakımda uyutulan Göre; dün servise çıkarıldı. Sağlık durumunun ciddiyetinin koruduğunu söyleyen uzmanlar ölüm riskinden kurtulduğunu ifade ettiler.

BANA 3 KİŞİ SALDIRDILAR

Kendine gelen talihsiz öğrenci Metehan Tuna Göre olay gününü şöyle anlattı; Göre, “Elimde bavulum vardı ve Kalkınma mahallesinde ilerliyordum. Bir anda karşımda 3 kişi belirti ve ellerinde bıçak vardı. Bana saldırdılar. Birisiz kafama bıçak ile vurdu. Bende yere düştüm. Daha sonrasında ayağa kalktım ve kendi imkanlarımla birlikte Taksim Polis Merkezine gittim ve şikayetçi oldum. Sonrasında polislerle birlikte Fatih Devlet Hastanesine gittim.”dedi.

OLAY SONRASI

Metehan Tuna Göre’ye saldıran Alperen M. Olay günü polis ekipleri tarafından yakalanarak adli mercilere sevk edilmişti. Savcılık tarafından tutuklanan Alperen M, Bahçecik Ceza Evine konulmuştu. Göre’nin iddia ettiği diğer iki kişi Fatih Ç. ile  Emre V. Savcılık tarafından denetimli serbestlikten yararlanarak serbest bırakılmıştılar.

Haber : Şükrü Üçüncü 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel