Metehan ayağa kalktı

Haber61 - Haber Servisi - Trabzon’da karşıt görüş kavgasında ağır yaralanan KTÜ Mühendislik Fakültesi Metalurji ve Malzeme Mühendisliği 4'üncü sınıf öğrencisi olan KTÜ Öğrenci Kolektifi üyesi Metehan Tuna Göre, yoğun bakımda günlerce kaldı… Ölmemesi için

Metehan ayağa kalktı
Haber61 - Haber Servisi - Trabzon’da karşıt görüş kavgasında ağır yaralanan KTÜ Mühendislik Fakültesi Metalurji ve Malzeme Mühendisliği 4'üncü sınıf öğrencisi olan KTÜ Öğrenci Kolektifi üyesi Metehan Tuna Göre, yoğun bakımda günlerce kaldı… Ölmemesi için uyutuldu, 19 gün komada kaldı… Gördüğü fizik tedavi sonrası yürümeye başlayan Metehan, ailesini sevince boğdu. Bunu sosyal medyada ilk duyuran ise Halk Evleri Genel Başkanı Oya Ersoy oldu. 
 
Ne olmuştu?
21 Eylül Ankara’dan Trabzon’a giden Metehan Tuna Göre, kampüse ulaşmak için bindiği minibüsten indiği anda, okul girişinde saldırıya uğradı. Saldırganlardan A. M., ikinci defa saldırarak bıçağının kabzasıyla Metehan’ı başından yaraladı. Saat 19.00 sıralarında yaşanan saldırının ardından Metehan, 155’i arayıp yaklaşık 45 dakika polisin gelmesini bekledi. İfade işlemleri 21.30’a kadar süren Metehan, 22.00’da gittiği Fatih hastanesinde fenalaştı ve yoğun bakıma alındı. Daha sonra arkadaşlarının girişimi ile Farabi Hastanesi’ne sevk edildi. Hastanede beyin kanaması teşhisiyle yoğun bakıma alınan ve uyutulan Metehan Göre, günler sonra uyandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel