Mete Gazoz’dan büyük hedef! "2028 Olimpiyatları’nda 3 altın madalyayı da kazanacağım"

Olimpiyat şampiyonu milli okçu Mete Gazoz, 2028 Los Angeles Olimpiyatları’nda 3 altın madalya kazanmayı hedeflediğini açıkladı.
Mete Gazoz’dan büyük hedef! "2028 Olimpiyatları’nda 3 altın madalyayı da kazanacağım"

Samsun'da devam eden Milli Takım kampında açıklamalarda bulunan Gazoz, motivasyonunu nasıl koruduğunu ve gelecek planlarını anlattı.

Samsun, Avrupa Salon Okçuluk Şampiyonası’na Ev Sahipliği Yapacak

2025 Avrupa Salon Okçuluk Şampiyonası, 18-23 Şubat tarihleri arasında Samsun’daki Okçuluk Salonu’nda gerçekleştirilecek. Turnuvanın hazırlıkları kapsamında Okçuluk Salon Milli Takım Kampı da Samsun'da devam ediyor. Olimpiyat şampiyonu Mete Gazoz’un da yer aldığı milli takım, yoğun antrenman programını sürdürüyor.

"Kürsüde Kaldığımız Sürece Şampiyonuz"

Henüz genç yaşta birçok madalya kazanan Mete Gazoz, şampiyonalara hazırlanırken motivasyonunu nasıl koruduğunu şu sözlerle açıkladı:

metee.jpg

"Salon Avrupa Şampiyonası’nda yarışacağım için çok heyecanlıyım. Samsun’da düzenlenmesi bana ayrı bir rahatlık veriyor çünkü burada sürekli antrenman yapıyorum ve sahayı çok iyi biliyorum.

Bizim felsefemiz, 'Kürsüde kaldığımız sürece şampiyonuz, kürsüden inince dünyanın geri kalanından farkımız yok'. Yani her turnuvaya, daha önce hiç kazanmadığım bir şampiyonluk gibi hazırlanıyorum. Bu da beni motive ediyor ve hırsımı sürekli diri tutuyor."

"Los Angeles 2028’de 3 Altın Madalya Kazanacağım"

Olimpiyat hedeflerinden bahseden Gazoz, 2028 Los Angeles Olimpiyatları’nda 3 altın madalya kazanacağını belirterek şunları söyledi:

"2028 Olimpiyatları'na kazanacağımız altın madalyalarla damga vuracağımızı düşünüyorum. 2021’deki Tokyo Olimpiyatları’ndan sonra 2024 Paris Olimpiyatları’nda Türkiye olarak çok güzel bir performans sergileyeceğiz.

Bunun her olimpiyatta daha iyiye gideceğine inanıyorum. 2028’de hem bireysel hem de takım olarak büyük başarılar elde edeceğiz. Kendi hedefim de Paris Olimpiyatları’ndan sonra Los Angeles’ta 3 altın madalya kazanmak. Bunun için elimden geleni yapacağım ve muhtemelen de bunu başaracağım."

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir