Merkez Hakem Kurulu Trabzon'da toplandı

Merkez Hakem Kurulu 6. Bölgesel Toplantısı Trabzon’da yapıldıMerkez Hakem Kurulu (MHK) Başkanı Zekeriya Alp başkanlığında basına kapalı olarak gerçekleşen toplantı öncesi kısa bir açıklama yapan MHK Başkanı Zekeriya Alp, 5 tane daha toplantı yapacaklarını

Merkez Hakem Kurulu Trabzon'da toplandı

Merkez Hakem Kurulu 6. Bölgesel Toplantısı Trabzon’da yapıldı

Merkez Hakem Kurulu (MHK) Başkanı Zekeriya Alp başkanlığında basına kapalı olarak gerçekleşen toplantı öncesi kısa bir açıklama yapan MHK Başkanı Zekeriya Alp, 5 tane daha toplantı yapacaklarını ifade ederek, ''Burada yapacağımız toplantı, her ay Türkiye’nin çeşitli illerinde yaptığımız olağan bir toplantıdır. İlkini İstanbul’da yaptık, Marmara Bölgesi toplantısı. İkincisini Gaziantep’te yaptık, üçüncüsünü de Trabzon’da yapıyoruz. Böyle 5 tane daha toplantı yapacağız. Ankara ve İzmir’de de toplantı olacak. Sıkıntılarımızı, problemlerimizi arkadaşlarla görüşüp tartışıp sonuçlandırmak için elimizden ne geliyorsa tartışmaya açık bir şekilde yapacağız” dedi.

Haberin videosu için tıklayın

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN!

basliksiz-1.20131224140317.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler