Merak edilen Meclis toplantısı başladı

Haber61.net – Haber Merkezi – Trabzon Büyükşehir Belediyesi Meclis toplantısı başladı. Toplantının gündeminde Akyazı spor alanını isim değişikliği olması bekleniyor. Toplantıya Cumhuriyet Halk Partisi il yönetimi ve il başkanı Yavuz Karan katıldı. Meclisi

Merak edilen Meclis toplantısı başladı

Haber61.net – Haber Merkezi – Trabzon Büyükşehir Belediyesi Meclis toplantısı başladı. Toplantının gündeminde Akyazı spor alanını isim değişikliği olması bekleniyor. 

Toplantıya Cumhuriyet Halk Partisi il yönetimi ve il başkanı Yavuz Karan katıldı. 

Meclisin gündem maddeleri arasında yer Kanuni bulvarının kent merkezinden geçişi, imarı ve kamulaştırılması görüşülüyor. 

Mecliste görüşülen kamulaştırma alanlarda ismi geçen semtler; Bozetepe, Özkaymaklı, Mısırlı, Beşirli semti ve Akçaabat ilçesi 

Trabzon sosyetesinin mahallesi olarak bilinen Ortahisar İlçesi Beşirli Mahallesinden geçmesi beklenen Kanuni bulvarı, Trabzon Şehir geçişi İmar planlaması Bugün Büyükşehir Belediye meclisinde görüşüldü. Kanuni Bulvarı Kuzey ve Güney geçiş noktaları için bağlantı yolu oy birliği ile kabul edildi. CHPli meclis üyesi  Cahit Erdem, bu geçişinin tamamlanmasına teşekkür etti ve kış gelmeden yapılmasını rica etti. 

img_0032.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler