Menşure Öztürk kazasında bilinmeyen gerçek

 Akçaabat’ta bir üstgeçidin hemen önünden yoldan karşıya geçerken kamyonun altında kalan Menşure Öztürk’ün(64) ölümüyle ilgili korkunç gerçek herkesi utandıracak cinsten. O TABELA ÖNÜNDEKİ GÖZYAŞITrabzon’un Akçaabat İlçesi’nde 9 Ekim günü eşi Şaban Öztürk

Menşure Öztürk kazasında bilinmeyen gerçek

 

Akçaabat’ta bir üstgeçidin hemen önünden yoldan karşıya geçerken kamyonun altında kalan Menşure Öztürk’ün(64) ölümüyle ilgili korkunç gerçek herkesi utandıracak cinsten.
 
O TABELA ÖNÜNDEKİ GÖZYAŞI
Trabzon’un Akçaabat İlçesi’nde 9 Ekim günü eşi Şaban Öztürk ile yoldan karşı karşıya geçerken kamyonun altında kalan Menşure Öztürk feci şekilde hayatını kaybetti. Eşini gözleri önünde yitiren Şaban Öztürk’ün, ‘Lütfen Üstgeçitten Geçiniz’ tabelası önünde döktüğü gözyaşları içindeki ve yaşlı kadının üstgeçit yakınındaki cesedinin görüntüleri objektiflere yansımıştı.
 
MERDİVENLERİ ÇIKAMIYORDU
Annesini elim trafik kazasında kaybeden Gonca Öztürk, fotoğraflara bakarak yorum yapan kamuoyunu utandıracak açıklamalarda bulundu. Annesinin üstgeçit kullanamadığı için öldüğünün altını çizen Gonca Öztürk, “Annem bir yıl önce kalp krizi geçirdi, 4 gün yoğun bakımda kaldı. Astım nedeniyle nefes darlığı çekiyordu, dizleri tutmadığından merdiven çıkamıyordu” dedi.
 
HASTA-ENGELLİ DÜŞÜNÜLMÜYOR
Rahatsızlıkları nedeniyle annesinin üstgeçide çıkıp inmesinin mümkün olmadığını kaydeden Gonca Öztürk, “Engelli ve hastalar niçin düşünülmüyor? Üstgeçitte ne asansör var ne de yürüyen merdiven! İstanbul’da çoğu üstgeçitlerde yürüyen merdiven bulunuyor” derken, bir iddiada da bulundu. Öztürk, annesinin araçlar için kırmızı ışık yandığı sırada karşıya geçmek istediğini vurguladı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel