Mehdi Eker Trabzon'da!

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, AK Parti'nin 10. kuruluş yıldönümü etkinlikleri için geldiği Trabzon'da, terör örgütü PKK'nın Kandil'deki lideri Murat Karayılan'ın yakalandığı iddialarını değerlendirdi. AK Parti Trabzon İl Başkanlığı'nda bas

Mehdi Eker Trabzon'da!

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, AK Parti'nin 10. kuruluş yıldönümü etkinlikleri için geldiği Trabzon'da, terör örgütü PKK'nın Kandil'deki lideri Murat Karayılan'ın yakalandığı iddialarını değerlendirdi.

AK Parti Trabzon İl Başkanlığı'nda basın mensuplarının "Terör örgütü PKK'nın Kandil'deki lideri Murat Karayılan'ın İran tarafından yakalandığı" ile ilgili sorusu üzerine Eker, "Bu haber İran menşeli. İran meclis sözcüsünden yapılan resmi bir açıklama. Bize bu noktada ulaşan, bizim kurumlarımızca teyit edilen bir bilgi şu anda yok. Sadece İran'ın kendisinin yaptığı bir açıklamadır. Gelişmeleri bekliyoruz" dedi.

Bakan Eker, AK Parti'nin kuruluşunun 10. yıldönümü etkinlikleri ile bilgi verirken, 81 ilde kutlama proğramı yapılacağını söyledi. Bakan Eker'e, AK Parti Trabzon İl Başkanı Adnan Günnar tarafından gümüş işlemeli bir tesbih hediye edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel