Giresun'da Mayıs dolusu! Fındık üreticileri endişeli

Giresun'un yüksek kesimlerinde etkili olan dolu yağışı, fındık üreticilerini muhtemel zarar konusunda endişendirdi.

Giresun'da Mayıs dolusu! Fındık üreticileri endişeli

Giresun’un yüksek kesimlerinde etkili olan dolu yağışı hayatı kısa süreliğine olumsuz etkiledi. Fındık büyüklüğünde yağan dolu vatandaşları şaşırttı. 

Doluya hazırlıksız yakalanan vatandaşlar saçakların altına sığınarak yağışın dinmesini bekledi. Bir süre devam eden dolu yerini yağmura bıraktı. Fındık üreticileri ise dolu yağışından dolayı tedirgin oldukları öğrenildi.

Köyde yollar doludan beyaza büründü

Giresun’un yüksek kesimlerinde dolu yağışını cep telefonu ile görüntüleyen vatandaşlar, yazı beklerken kış geriye geldi. Mayıs ayının 7’sinde fındık ve ceviz büyüklüğünde yağan dolu yolları fındık bahçelerini beyaza bürüdü. Umarım tek geçim kaynağımız olan fındık bu doludan etkilenmemiştir” ifadelerine yer verdi. (İHA)

giresun dolu etkili oldu1

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler