Mavi arabadaki askerler

Rize’de ilköğretim okulu öğrencisi Aslı Nur Güven yazdığı kompozisyon ile jandarma genel komutanlığı tarafından düzenlenen “jandarma” konulu yarışmada Türkiye 2.’si oldu Rize’de ilköğretim okulu öğrencisi Aslı Nur Güven yazdığı “Tanıyorum Seni” isimli kom

Mavi arabadaki askerler
Rize’de ilköğretim okulu öğrencisi Aslı Nur Güven yazdığı kompozisyon ile jandarma genel komutanlığı tarafından düzenlenen “jandarma” konulu yarışmada Türkiye 2.’si oldu
 
Rize’de ilköğretim okulu öğrencisi Aslı Nur Güven yazdığı “Tanıyorum Seni” isimli kompozisyonu ile Jandarma Genel Komutanlığı tarafından düzenlenen “jandarma” konulu yarışmada Türkiye 2.'si oldu. 
 
Jandarma Genel Komutanlığı tarafından yurt genelinde düzenlenen “Jandarma” konulu; şiir, kompozisyon, resim ve fotoğraf yarışması sonuçlandı. Rize’de düzenlenen yarışmada kompozisyon alanında Denizciler İlköğretim Okulu Öğrencisi Aslı Nur Güven yazdığı “tanıyorum seni” isimli kompozisyon ile Rize 1. oldu. Kompozisyon Türkiye genelinde dereceye giren diğer kompozisyonlar arasında ise “Mavi arabadaki askerler” isimli kompozisyonun ardından Türkiye 2.'si oldu.
 
Güven yazdığı kompozisyonda Jandarmayı “ İşte sen toprağı vatan yapansın. Gece gündüz demeden koruyup kolladığın bu vatanın bir evladı olarak biliyorum seni. Ben tanıyorum seni. Saat gecenin biri. Belki yoruldu kalem tutan parmaklarım ama yorulmadı seni anlatan dilim. Sana şükran duyan yüreğim yorulmadı. Değerini biliyor. Çünkü ben tanıyorum seni” ifadeleri ile tanımladı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler