Masa tenisi turnuvasına yoğun İlgi

Trabzon'un düşman işgalinden kurtuluşu münasebetiyle her yıl Trabzon Belediyesi ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından geleneksel olarak düzenlenen " Masa Tenisi Turnuvası" bu yıl da yoğun ilgi görüyor.Vatandaşların her yıl daha fazla ilgi

Masa tenisi turnuvasına yoğun İlgi

Trabzon'un düşman işgalinden kurtuluşu münasebetiyle her yıl Trabzon Belediyesi ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından geleneksel olarak düzenlenen " Masa Tenisi Turnuvası" bu yıl da yoğun ilgi görüyor.

Vatandaşların her yıl daha fazla ilgi gösterdiği turnuva ,Trabzon belediye Başkan yardımcısı  Hüseyin Turan ve Trabzon  Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili   Birdal Öztürk’ün start  vermesiyle Akçaabat Fatih Spor salonunda başladı. Masa Tenisi il temsilcisi Gürhan Zengin geleneksel olarak bu yıl 14.sini düzenlediğimiz turnuvaya Samsun Ordu, Giresun, Rize, Artvin, Gümüşhane ile Trabzon’dan toplam 300 sporcu katılmıştır. Gençler, Veteranlar, Küçükler, Yıldızlar ile Büyükler kategorisinde yapılan müsabakalarda ilk gün küçükler ile gençler sahne aldığını söyledi. Turnuva yarın Veteranlar, Küçükler ile Büyükler kategorilerinde yapılacak olan müsabakalar ile sona erecek .

basliksiz-1.20140215170857.jpg
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel