Mantar toplarken 3 ayı saldırısına uğradı

Gümüşhane’de mantar toplamaya giden bir kişi, ayıların saldırısı sonucu yaralandı. Alınan bilgiye göre, merkeze bağlı Gökçepınar köyünde yaşayan Ahmet Erdoğan (65), Kelif Deresi mevkisinde mantar toplarken üç ayı ile karşılaştı. Ayılarla mücadele etmeye b

Mantar toplarken 3 ayı saldırısına uğradı

Gümüşhane’de mantar toplamaya giden bir kişi, ayıların saldırısı sonucu yaralandı. 

Alınan bilgiye göre, merkeze bağlı Gökçepınar köyünde yaşayan Ahmet Erdoğan (65), Kelif Deresi mevkisinde mantar toplarken üç ayı ile karşılaştı.
 
Ayılarla mücadele etmeye başlayan Erdoğan, bacağını ısıran ayının saldırısından elindeki değnekle ayının burnuna vurarak kurtuldu. Kendi çabaları ile Gümüşhane-Kelkit karayolu kenarına inen ve buradan da köyüne kadar minibüsle gelen Erdoğan, 112 Acil Servis ekiplerine haber verilmesinin ardından Gümüşhane Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı. 
 
Ayının ısırdığı sol bacağında üç diş izi bulunan Erdoğan, köyünde 20 yıldır o bölgede mantar topladığını ve bugüne kadar hiç böyle bir şeyle karşılaşmadığını ifade etti. Erdoğan, “Köyde gittim mantar toplamaya. Tesadüfen üç ayıyla karşılaştık. Birisi bana saldırdı. Biraz boğuştuktan sonra bacağımı ısıranın burnuna elimdeki değnekle vurdum. Nasıl olduysa bıraktı beni. Diğerleri kaçınca o da onların peşine gitti. Köyün Kelkit istikametinde bir yerinde oldu olay. Yaklaşık 20 yıldır mantar toplamaya gidiyorum ama hiç karşılaşmadım” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler