Mangalla ısınmak isterken zehirlenerek öldü

Van'dan çalışmak için gelen bir işçi, kaldığı yazlık pansiyonda mangal ile ısınmak isterken karbonmonoksit gazından zehirlenerek hayatını kaybetti.Edinilen bilgiye göre,  Veysel Durna (29) inşaatlarda çalışmak için kardeşi Muğdat Durna ile Van'dan Samsun'

Mangalla ısınmak isterken zehirlenerek öldü

Van'dan çalışmak için gelen bir işçi, kaldığı yazlık pansiyonda mangal ile ısınmak isterken karbonmonoksit gazından zehirlenerek hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre,  Veysel Durna (29) inşaatlarda çalışmak için kardeşi Muğdat Durna ile Van'dan Samsun'a geldi. Bir inşaatta çalışan bugün iş başı yapacak olan 2 kardeş, ucuz olması nedeniyle Atakum ilçesi İncesi Mahallesinde bulunan ve yazın kullanılan pansiyonda geceyi geçirdi. Pansiyonda soba ve kalorifer bulunmaması nedeniyle gece ısınmak için bahçede mangallı yakan iki kardeş, bir süre sonra uyumak için odalarına geçti. Samsun'da gece -1 dereceye kadar düşmesi nedeniyle odasında üşüyen Veysel Durna, yanan mangalı odasına koyarak ısınmaya çalıştı.

Sabah kahvaltıyı hazırlayan Muğdat Durna, kardeşini uyandırmak için odasına gitti. Odanın dumanla kaplı olduğunu gören Muğdat Durna, kardeşini sürükleyerek odanın dışına çıkararak 112 Acil Servis ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen ekipler, Veysel Durna'nın mangaldan çıkan karbonmonoksit gazından zehirlenerek hayatını kaybettiğini belirledi.

 Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Bürosu ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı. Pansiyonda ve bahçesinde inceleme yapan ekipler, daha sonra Veysel Durna'nun cesedini otopsi yapmak üzere Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırdı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler