Malkara Kaymakamına Ziyaret

 Malkara Kaymakamı ve bir dönemde Trabzon vali yardımcılığı görevinde bulunan Mahmut Halal ile görüşen Yerlikaya, ilçenin genel durumu hakkında bilgi aldı.Yerlikaya, Tekirdağ'da göreve başladığından bu yana ilçeleri ziyaret ettiklerini belirterek, gittikl

Malkara Kaymakamına Ziyaret

 Malkara Kaymakamı ve bir dönemde Trabzon vali yardımcılığı görevinde bulunan Mahmut Halal ile görüşen Yerlikaya, ilçenin genel durumu hakkında bilgi aldı.

Yerlikaya, Tekirdağ'da göreve başladığından bu yana ilçeleri ziyaret ettiklerini belirterek, gittikleri yerlerde köy ziyaretlerine çıktıklarını ve sanayicileri gezdiklerini kaydetti.

Belediye Başkanı Birol Kaya ile yurt dışında olması nedeniyle görüşemediklerini belirten Yerlikaya, ancak Malkara'ya tekrar geleceğini ve Belediye Başkanı Kaya ile köyleri ziyaret edeceklerini kaydetti.

Vali Yerlikaya, daha sonra ilçeyi gezerek, taksi durağında taksicilerle çay içti.

İlçe Jandarma Komutanlığı ve İlçe Emniyet Müdürlüğü'nü de ziyaret eden Yerlikaya, beraberindeki heyetle Balabancık ve Sağlamtaş beldelerini ziyaret etmek üzere ilçeden ayrıldı.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel