Makinacılar ‘Bülbül’ ile devam dedi

Makine Mühendisleri Odası (MMO) Trabzon Şubesi seçimlerinde mevcut Başkan Şaban Bülbül ile kendilerine Dinamik Mühendisler ismini veren listenin yarışına sahne oldu. Yaklaşık 330’un üzerinde üyenin oy kullandığı seçimde oyların 240’ını Şaban Bülbül ile yö

Makinacılar ‘Bülbül’ ile devam dedi


Makine Mühendisleri Odası (MMO) Trabzon Şubesi seçimlerinde mevcut Başkan Şaban Bülbül ile kendilerine Dinamik Mühendisler ismini veren listenin yarışına sahne oldu. Yaklaşık 330’un üzerinde üyenin oy kullandığı seçimde oyların 240’ını Şaban Bülbül ile yönetimi alırken karşı liste 100 civarında oy aldı.

Akşam geç saatlere kadar devam eden oy tasnifi sonunda ipi göğüsleyen yine mevcut Başkan Şaban Bülbül oldu. Bülbül, eski yönetimdeki isimlerin büyük çoğunlu ile yola devam ederken, “Bu işin ekip işi olduğuna inandığım için böyle davrandım” dedi. Bülbül, “Daha önce mesleğimiz adına sürdürdüğümüz mücadelemiz aynı şekilde devam edecektir. Gerek şehrimiz gerekse meslektaşlarımızın sorunları hep önceliğimiz olmuştur, bundan sonra da böyle olacaktır. Bizimle yarışan arkadaşlarıma da başarılar diliyorum” diye konuştu.

Şaban Bülbül’ün listesi şu isimlerden oluştu:
Abdullah Çuvalcı, İsmail Özsahil, Hasan Açıcı, Orhan Gürsoy, Hülya Bankoğlu, Ufuk Doğru


Yedek üyeler: Mustafa Sabri Duman, Zafer Tellioğlu, Emre Karahan, Hakan Önel, Nemciye Pınar Şen, Önder Durmuş, Enis Değirmenci.

Kendilerini, Dinamik Mühendisler olarak nitelendiren mühendislerin listesinde
Rahman Akçay, Arzu Boran Kabur, Zafer Öztürk, Gökhan Özçelik, Coşkun Bayram, Meral Nezir, Mehmet Bülent Değerli yer almıştı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel