Mahmut Çizmecioğlu'ndan açıklama

Saadet Partisi Trabzon İl Başkanı Mahmut Çizmecioğlu gündemle ilgili açıklamalarda bulundu.Çizmecioğlu yaptığı açıklamada AK Parti iktidarına eleştirilerde bulundu.İktidarın yönetim anlayışıyla mevcut bazı kurumların işlevini yitirdiğini belirten Çizmecio

Mahmut Çizmecioğlu'ndan açıklama

Saadet Partisi Trabzon İl Başkanı Mahmut Çizmecioğlu gündemle ilgili açıklamalarda bulundu.Çizmecioğlu yaptığı açıklamada AK Parti iktidarına eleştirilerde bulundu.

İktidarın yönetim anlayışıyla mevcut bazı kurumların işlevini yitirdiğini belirten Çizmecioğlu bunun sebebinin ise şöyle açıkladı;

“Mevcut iktidarın yönetim anlayışı ile mevcut bazı kurumlar işlevini yitirdi, bunun sebebi; iktidarın bazı projelere ayaküstü söz verip bunları hayata geçirmemesidir. Biz buna itiraz ediyoruz."

Çizmecioğlu sözlerine şöyle devam etti;

"2009 seçimlerinde sayın Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu kaliteli kâğıda 61 proje adı altında bir proje kitapçığı yayınlattı.

61 proje önemli bir kısmını Karayolları Müdürlüğü ortaya koyuyor. Karayollarının yaptığı projeleri neden Belediye yapmış gibi gösteriliyor?Belediye bu konuda  hiçbir şey yapmıyor 61 proje kitapçığının ne önemi var bunlar düşünmeden atılan adımlar. Belediye kendi imkânlarıyla bir şey yapmıyor işlevini yitirmiş durumda.

Mevcut iktidar denetimde serbestlik yasası çıkarttı bu yasadan yararlananların çoğu uyuşturucu bağımlısı bu yüzden uyuşturucu bağımlılığında oran günden güne artıyor.Borçlanmışız irademiz yok kendi adımıza karar veremiyoruz."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler