Mahkeme kürtaj iznini verdi

 Edirne'de tecavüze uğradığı iddia edilen ve 14 haftalık hamile olduğu anlaşılan 14 yaşındaki sağır, dilsiz Z.K. için mahkemeden kürtaj izni çıktı.Edirne'de tecavüze uğradığı iddia edilen ve 14 haftalık hamile olduğu ortaya çıkan 14 yaşındaki sağır, dilsi

Mahkeme kürtaj iznini verdi

 

Edirne'de tecavüze uğradığı iddia edilen ve 14 haftalık hamile olduğu anlaşılan 14 yaşındaki sağır, dilsiz Z.K. için mahkemeden kürtaj izni çıktı.

Edirne'de tecavüze uğradığı iddia edilen ve 14 haftalık hamile olduğu ortaya çıkan 14 yaşındaki sağır, dilsiz Z.K. için kürtaj izni verildi. Mahkeme ayrıca Z.K. ve 3 kardeşinin devlet korumasına alınmasına karar verdi.

Tecavüz suçlamasıyla dün tutuklanan 7 kişiden de DNA örneği alınacak.

Edirne’de, ailesi tarafından hastaneye götürülen işitme engelli kızın 14 haftalık hamile olduğunun belirlenmesi üzerine başlatılan soruşturmada 13 kişi gözaltına alınmış ve 7 kişi hakkında tutuklama kararı verilmişti.

Gözaltına alınan anne ve baba serbest bırakılırken, genç kızın ağabeyinin de aralarında olduğu tutukluların arasında 60 yaş ve üzeri kişilerin de yer alması dikkati çekmişti.

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler