Maçka'nın 20 yıllık çilesi bitti

Trabzon’un Maçka İmam Hatip Lisesi ve Sanayi Sitesi’nin kullandığı ve 20 yıldır bakımsızlıktan atıl bir halde olan yolun Maçka Belediye ekipleri tarafından asfaltlanma çalışmaları tamamlandı. Yapılan çalışma ile ilgili bilgi veren Maçka Belediye Başkanı K

Maçka'nın 20 yıllık çilesi bitti

Trabzon’un Maçka İmam Hatip Lisesi ve Sanayi Sitesi’nin kullandığı ve 20 yıldır bakımsızlıktan atıl bir halde olan yolun Maçka Belediye ekipleri tarafından asfaltlanma çalışmaları tamamlandı. 
Yapılan çalışma ile ilgili bilgi veren Maçka Belediye Başkanı Koray Koçhan, “Göreve geldiğimiz 3 aylık dönemde yaptığımız hizmetler ve ödediğimiz 1 milyon 200 bin TL borç ile Maçka’mıza hizmet etmeye çalışıyoruz. Bugün İmam Hatip yolunu asfaltlıyoruz. 20 yıldır bu yol vatandaşlarımızın çilesi olmuş, adeta patates tarlasına dönmüştü. Bugün bu çileye son veriyoruz. İmam Hatip Okulundan Sanayi sitesinin önü komple asfaltlanıyor. Tabi bununla da bitmeyecek. Bu bölgede kaldırım çalışması, ışıklandırma çalışması ve alt yapı çalışmaları en kısa sürede tamamlanacak” diye konuştu.
Asfalt dökümü sırasında mahalle halkı Belediye Başkanı Koçhan’ın yanına gelerek Mahalle adına teşekkür ettiler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel