Maçka'da Yol Çalışmaları Devam Ediyor

Maçka Belediye Başkanı Ertuğrul Genç, birçok mahallede eş zamanlı yol genişletme, kumlama, asfalt ve kilitli parke döşeme çalışmalarının yürütüldüğünü bildirdi.Genç, yaptığı yazılı açıklamada, Maçka Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince, Vali Niyazi

Maçka'da Yol Çalışmaları Devam Ediyor

Maçka Belediye Başkanı Ertuğrul Genç, birçok mahallede eş zamanlı yol genişletme, kumlama, asfalt ve kilitli parke döşeme çalışmalarının yürütüldüğünü bildirdi.

Genç, yaptığı yazılı açıklamada, Maçka Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince, Vali Niyazi Şeker Caddesi ve Köprübaşı mevkisinde asfalt çalışmalarının devam ettiğini belirtti.

Hava şartları müsait oldukça yol çalışmalarının süreceğini ifade eden Genç, şunları kaydetti:

"Yol genişletme ve kilitli parke taşı döşeme çalışmaları ile asfalt çalışmalarımız da sırasıyla gerek görülen tüm cadde ve sokaklarda devam ediyor. Ayrıca, Şehit Kazım Albayrak Caddesi yol genişlemesi, yol betonlanması çalışmaları ile Yeşilyurt Mahallesi yol genişlemesi ve Hacıosmanoğlu sokağı enerji hattının yer altına alınması ile birlikte mahalle yolları ve çevre düzenlemesi devam edecek.

Biz bu cadde ve sokaklar içerisinde ilk önce aciliyet arz eden bölgelerde çalışma başlatıyoruz. Amacımız, çalışma programına aldığımız tüm cadde ve sokakları bitirip, yaşanır hale getirmek."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler