Maçka'da muhtarlar seferber oldu!

 Trabzon’un Maçka ilçesi Atasu Belde Belediyesi başkanlığı döneminde Taşköprü mevkiine kadar çıkan belediye otobüslerinin, 100. Yıl mahallesi grup yolu kavşağına kadar çıkmasını isteyen muhtarlar seferber oldu.  Vatandaşlardan topladıkları imzaları Atasu,

Maçka'da muhtarlar seferber oldu!
 Trabzon’un Maçka ilçesi Atasu Belde Belediyesi başkanlığı döneminde Taşköprü mevkiine kadar çıkan belediye otobüslerinin, 100. Yıl mahallesi grup yolu kavşağına kadar çıkmasını isteyen muhtarlar seferber oldu. 
 
Vatandaşlardan topladıkları imzaları Atasu, Kuşçu, Ormaniçi, 100. Yıl mahallesi muhtarlarının imzaları ile Trabzon Büyükşehir Belediye başkanlığına sunduklarını ifade eden Ormaniçi Muhtarı Yusuf Aydın, ulaşım konusunda vatandaşlarının kendilerinden büyük beklentilerinin olduğunu kaydetti. Büyükşehir belediyesinin toplu taşıma araçlarının 100. Yıl mahallesi kavşağına kadar ulaşımı konusunda imza kampanyasının bizzat vatandaşlar tarafından organize edildiğini belirten Muhtar Yusuf Aydın, “Büyükşehir belediyesinin vatandaşlara yapacağı en büyük katkı ulaşımdır. Bu konuda gerek Maçka belediye başkanımız Koray Koçhan, gerek Trabzon Büyükşehir belediye başkanlığımız ve siyasilerimizin yaklaşımları son derece olumludur. İnşallah vatandaşlarımıza karşı mahcup olmayacağız” dedi.
 
Trabzon’a içme suyun Galyan Barajı'ndan sağlandığını belirten Kuşçu Mahallesi Muhtarı Ahmet Akyüz, barajı ziyaret eden çok sayıda vatandaşın Galyan’a gelmek için toplu taşıma araçlarını tercih ettiğini vurguladı. Galyan havzasının turizm için önemine değinen Akyüz, ulaşım araçlarının Galyan’ın son mahallesi olan 100. Yıl’a kadar çıkması durumunda, bir çok turistin bu havzaya akın edeceğini iddia etti. Eşsiz doğası, ormanları, flora ve faunası, Kafura deresi yürüyüş parkuru, tatlı su kaynakları, Kanlıpınar yamaç paraşütü alanı ile vadinin bir turizm cenneti olduğunu hatırlatan Akyüz, Büyükşehir belediyesinin ulaşım araçlarının 100. Yıl kavşağına kadar çıkması durumunda bir çok turistin havzaya akın edeceğini ve bu durumun yöre halkına ekonomik ve sosyal anlamda katkı yapacağını sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel