Maçka'da 7 kızın elbise kavgası

Haber61 – Haber Merkezi – Trabzon’un Maçka İlçesinde 7 kızın elbise tartışması karakolda bitti. Edinilen bilgiye göre; İlçenin Atatürk caddesinde bir yurtta yaşayan 6 kızın bir süre önce elbiseleri kayboldu. Ne olduğunu anlamayan kızlar kalmış oldukları y

Maçka'da 7 kızın elbise kavgası

Haber61 – Haber Merkezi – Trabzon’un Maçka İlçesinde 7 kızın elbise tartışması karakolda bitti. Edinilen bilgiye göre; İlçenin Atatürk caddesinde bir yurtta yaşayan 6 kızın bir süre önce elbiseleri kayboldu. Ne olduğunu anlamayan kızlar kalmış oldukları yurdun valiz deposunda yapmış oldukları araştırmada elbiseler başka bir kıza ait valizde ortaya çıktı. Kızlar İlçe Emniyet Müdürlüğüne giderek şikayetçi oldu.

S.A, K.A, Ö.A, B.K, S.E ve B.A, adlı kızların iddiasına göre; kendi valizinden malzemelerin içinde çıktığı kız U.K, polis merkezine çağrıldı. U.K, burada vermiş olduğu ifadede suçlamaları kabul etmediği ve ihbarın asılsız olduğunu ifade etti. U.K’e hakkında yasal işlem başlatıldı. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel