Maçka öğretmenini uğurladı

Kızının nişanı için gittiği İstanbul'da geçirdiği kalp krizi sonrası hayatını kaybeden Maçka ilçesi Esiroğlu beldesi Kenan Oltan Lisesi Müdür yardımcısı Bayraktar Keskin son yolculuğuna uğurlandı. Edebiyat öğretmeni de olan Keskin (54) için bugün 30 yıl b

Maçka öğretmenini uğurladı

Kızının nişanı için gittiği İstanbul'da geçirdiği kalp krizi sonrası hayatını kaybeden Maçka ilçesi Esiroğlu beldesi Kenan Oltan Lisesi Müdür yardımcısı Bayraktar Keskin son yolculuğuna uğurlandı.

Edebiyat öğretmeni de olan Keskin (54) için bugün 30 yıl boyunca öğretmen ve idareci olarak çalıştığı Esiroğlu Kenan Oltan Lisesi'nde bir tören yapıldı. Törene Trabzon Valisi Nuri Okutan, Trabzon Belediye Başkanı Volkan Canalioğlu, Maçka Kaymakamı Ali Murat Kayhan, Trabzon İl Milli Eğitim Müdürü Selim Yavuz Sandıkçı'nın yanı sıra Esiroğlu halkı, öğretmen ve öğrencileri hazır bulundu. Törende konuşan İl Milli Eğitim Müdürü Selim Yavuz Sandıkçı, meslektaşının ölümünden derin üzüntü duyduğunu belirtirken, uzun yıllar birlikte çalıştığı Esiroğlu Belediye Başkanı Burhan Atalar gözyaşına boğularak konuşmasını güçlükle tamamlayabildi. Esiroğlu Galyan Köprü Camisi'nde öğle namazı sonrası kılınan cenaze namazının ardından Keskin, aynı yerdeki aile kabristanlığında toprağa verildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel