Maçka işgalden bugün kurtuldu!

Hava şartlarının elverişsiz olması nedeniyle ilçe spor salonunda yapılan törende konuşan Maçka Belediye Başkanı Ertuğrul Genç, 93 yıl önce yıllarca düşman işgalinde kalmış ve şehitlerin kanıyla sulanmış toprakların ve üzerinde yaşayanların özgürlüklerine

Maçka işgalden bugün kurtuldu!

Hava şartlarının elverişsiz olması nedeniyle ilçe spor salonunda yapılan törende konuşan Maçka Belediye Başkanı Ertuğrul Genç, 93 yıl önce yıllarca düşman işgalinde kalmış ve şehitlerin kanıyla sulanmış toprakların ve üzerinde yaşayanların özgürlüklerine kavuştuğu günü kutlamanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Ulu Önder Atatürk ile silah arkadaşlarını ve aziz şehitleri saygı ve şükranla andıklarını ifade eden Genç, ''Türkiye Cumhuriyeti bir ulus, devlettir ve bu devletin bir üst kimliği vardır. Bu üst kimlik Türk kimliğidir. Milleti önemsizleştirmek, tartışmak, alt kimlikleri öne çıkarmaya çalışmak, milletin tanımını ve adını kurcalamak, tartışmaya açmak, milleti etnik bloklara ayırır ve ayırıyor. Bunun Anadolu için çok tehlikeli olduğu neden görülmüyor'' diye konuştu.

Günün anlamını belirten şiirlerin okunduğu, halk oyunları gösterilerinin sunulduğu programın ardından, Halk Eğitim Merkezi çok amaçlı salonunda el sanatları sergisi açıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler