Lunaparktan para çaldı! Eğlenmek için gelince yakalandı

Samsun'da lunaparktan para çalan çocuk, çarpışan arabaya binmek için gelince yakalandı.

Lunaparktan para çaldı! Eğlenmek için gelince yakalandı

Samsun'un Bafra ilçesinde, bir lunaparktan 2 bin 500 lira çalan yabancı uyruklu bir çocuk, olaydan sadece bir gün sonra aynı lunaparka eğlenmek için geri döndüğünde yakayı ele verdi.

Salı gecesi geç saatlerde Emirefendi Mahallesi'ndeki lunaparkta yaşanan hırsızlık olayı, işletmecinin sabah iş yerine geldiğinde konteynerin çekmecesindeki 2 bin 500 lira bozuk paranın eksik olduğunu fark etmesiyle ortaya çıktı.

Lunapark işletmecisinin polise haber vermesi üzerine olay yerine gelen ekipler, hırsızlıkla ilgili soruşturma başlattı. Lunaparkın güvenlik kameralarını inceleyen polis ekipleri, şüphelinin daha önce de suç kaydı bulunan 17 yaşındaki yabancı uyruklu A.T.A. olduğunu tespit etti.

A.T.A., hırsızlık olayından sadece bir gün sonra, lunaparkta çarpışan arabalara binmek için geri döndü. Kendisini tanıyan lunapark işletmecisinin hemen polisi araması üzerine olay yerine gelen ekipler, A.T.A.'yı yakaladı.

Gözaltına alınan çocuk, Çocuk Büro Amirliği'nde yapılan işlemlerin ardından Bafra Adliyesine sevk edildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler