Lösev'in "İyilikler Tırı" Giresun'da

Lösemili Çocuklar Vakfı'nın (LÖSEV) yardım dağıtan "İyilikler Tırı" Giresun'da geldi. "Anadolu'ya Tır Dolusu LÖSEV Yardımı Projesi" kapsamında Kurtuluş Yolu'na konuşlandırılan tırda, vakfa kayıtlı ailelere gıdadan giyime, kırtasiyeden oyuncağa kadar çeşit

Lösev'in "İyilikler Tırı" Giresun'da
Lösemili Çocuklar Vakfı'nın (LÖSEV) yardım dağıtan "İyilikler Tırı" Giresun'da geldi.
 
"Anadolu'ya Tır Dolusu LÖSEV Yardımı Projesi" kapsamında Kurtuluş Yolu'na konuşlandırılan tırda, vakfa kayıtlı ailelere gıdadan giyime, kırtasiyeden oyuncağa kadar çeşitli yardımlarda bulunuldu.
 
LÖSEV Sosyal Hizmetler Sorumlusu Can Öney, gazetecilere yaptığı açıklamada, LÖSEV iyilikler tırının Türkiye'nin dört bir yanındaki ihtiyacı olan lösemili çocuklar ve ailelerine yardım ulaştırdığını söyledi.
 
Öney, LÖSEV olarak, tüm illere kadar ulaşmayı, oradaki lösemili çocukları güldürmeyi hedeflediklerini vurgulayarak, "Gönüllerin desteğiyle daha anlamlı süren etkinliklerde il sakinleri etkinlik alanlarında hem gönüllü olabilirler, hem de bağışlarıyla çocuklarımızın hayatına dokunabilirler. Bir çocuğun gülümsemesinden daha değerli ne olabilir ki?" dedi.
 
aa_picture_20140604_2482329_web.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel