Lise'nin 50.yıl mezunlar buluşması

1887 Yılında eğitim ve öğretim hayatına başlayan, bu güne kadar sayısız ünlü ve başarılı isimlerin Türkiye’ye kazandırılmasının ilk temellerini atan Trabzon Lisesi’nin 1962 yılı mezunları Trabzon’da buluşuyor.Trabzon Lisesi 1962 yılı mezunları mezun oluşl

Lise'nin 50.yıl mezunlar buluşması

1887 Yılında eğitim ve öğretim hayatına başlayan, bu güne kadar sayısız ünlü ve başarılı isimlerin Türkiye’ye kazandırılmasının ilk temellerini atan Trabzon Lisesi’nin 1962 yılı mezunları Trabzon’da buluşuyor.

Trabzon Lisesi 1962 yılı mezunları mezun oluşlarının 50. yılı dolayısıyla 25 Mayıs 2012 Cuma ve 26 Mayıs 2012 Cumartesi günü Trabzon’da bir araya geliyorlar.

İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Eski Rektörü Prof. Gülsüm Sağlamer, Çapa Hastanesi doktorlarından  Prof.Dr Cahit Özsoy ve Dr. Erdal Atalay’ın düzenleyip, organize ettiği Trabzon Lisesi 50.yıl mezunları buluşmasına ilginin oldukça fazla olacağa benziyor.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel