Liseli genç toprağa verildi

Lise öğrencisi Ümit Tosun (16) için ilçenin Akçakale beldesi Gökçekaya Mahallesi'ndeki Merkez Camisi'nde cenaze töreni düzenlendi.    Törene, Ümit Tosun'un babası Halil Tosun'un yanı sıra Akçaabat Kaymakamı Erol Özkan, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Y

Liseli genç toprağa verildi

Lise öğrencisi Ümit Tosun (16) için ilçenin Akçakale beldesi Gökçekaya Mahallesi'ndeki Merkez Camisi'nde cenaze töreni düzenlendi.
    

Törene, Ümit Tosun'un babası Halil Tosun'un yanı sıra Akçaabat Kaymakamı Erol Özkan, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yaşar Sivrikaya, Çok Programlı Lise Müdürü Baki Muşmul, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.
    

Tosun'un cenazesi, öğle vakti kılınan cenaze namazının ardından beldedeki aile mezarlığında toprağa verildi.
    

Trabzon'un Akçaabat ilçesinde, Mehmet Çoban'ın ilçeye bağlı Mersin beldesindeki petrol istasyonuna temizlenmesi için bıraktığı 61 M 0460 plakalı minibüsü lise son sınıf öğrencileri Ramazan Köroğlu (16), Ümit Tosun (16) ve Yasin Erol (17) almış, Ramazan Köroğlu'nun kullandığı minibüs şarampole yuvarlanmış, Ümit Tosun kaza yerinde ölmüş, ağır yaralanan Ramazan Köroğlu ve Yasin Erol, Akçaabat Devlet Hastanesine kaldırılmıştı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel