Likapa’da Büyük Coşku

Rize'de 5.Likapa Tozköy (Mahura) şenlikleri İkizdere Tozköy yaylasında yapılan şenliklerle devam etti. 5.Likapa Tozköy şenliklerine Rize Valisi Zekeriya Şarbak, Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı, İl Genel Meclis Üyesi Rahmi Metin, İkizdere Belediye Başk

Likapa’da Büyük Coşku
Rize'de 5.Likapa Tozköy (Mahura) şenlikleri İkizdere Tozköy yaylasında yapılan şenliklerle devam etti.

5.Likapa Tozköy şenliklerine Rize Valisi Zekeriya Şarbak, Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı, İl Genel Meclis Üyesi Rahmi Metin, İkizdere Belediye Başkanı Hasan Kösoğlu, İkizdere Kaymakamı Emre Çınar, İyidere Belediye Başkanı Ahmet Mete, İl Genel Sekreteri Sultan Yılmaz, Tarım İl Müdürü Âdem Çekiç, Rize Belediyesi Başkan Yardımcısı Osman Karavin, Rize Belediyesi Özel Kalem Müdürü Fahrettin Kaya, İkizdere Tozköy Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Atilla Karavin, Dernek Başkan Yardımcısı Halil islamoğlu, Yönetim kurulu Üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Şenliklerde ilk olarak yöremizin sevilen sanatçılarından İsmail Havuz sahne aldı. Daha sonra İkizdere'nin evladı olan yörenin sevilen sanatçısı Recebim hayranlarının yoğun ilgisi ile sahneye coşkulu bir şekilde çıktı. Seslendirmiş olduğu duygusal şarkılarıyla hayranlarına hüzünlü anlar yaşatan Recebim daha sonra hareketli şarkılarıyla alandakileri coşturdu. Recebimin şarkıları ile hareketlenen ortam büyük bir horon halkası ile yöre halkını bir araya topladı. Uzun bir süre sahne alan recebimin ardından yöresel sanatçımız Kenan Erman sahne aldı.

Şenliklerin gerçekleştiği açık alanda sabahın erken saatlerinde yüzünü gösteren güneş ilerleyen saatlerde yerini sise bıraktı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel