Liderlik akademisinde mezuniyet

 Trabzon ülkü Ocakları tarafından düzenlenen 9 ışık liderlik Akademisi’nin birinci dönem sertifika töreni yapıldı.Trabzon Belediyesi Konferans Salonu’nda yapılan törene Ülkü Ocakları Başkanı Vursay Altaş, MHP Trabzon İl Başkanı Nihat Birinci, Merkez İlçe

Liderlik akademisinde mezuniyet

 

Trabzon ülkü Ocakları tarafından düzenlenen 9 ışık liderlik Akademisi’nin birinci dönem sertifika töreni yapıldı.

Trabzon Belediyesi Konferans Salonu’nda yapılan törene Ülkü Ocakları Başkanı Vursay Altaş, MHP Trabzon İl Başkanı Nihat Birinci, Merkez İlçe Başkanı Mehmet Yılmaz, Kamu Sen Trabzon İl Başkanı Çoşkun Dilber, Türkav Başkanı Kenan Kuru, MHPli İl Genel Meclisi Üyeleri, belde belediye başkanları ve ilçe ocak başkanları ile birlikte çok sayıda davetli katıldı. Konuşmacı olarak ise Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi Uluslar arası İlişkiler Bölüm Başkanı Doç. Dr. Timuçin Kodoman ile KTÜ Türk Dili ve Edebiyatı Bölüm Başkanı Prof. Dr. Osman Kemal Kayra yer adı. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel