Leblebici ve Esmer'den karma sergi

Trabzon’da ki Akçaabat Güzel Sanatlar Lisesin de, günümüz Türk resim sanatının iki önemli ismi Hakan Esmer ve Serdar Leblebici’nin 27 çalışmasının yer aldığı karma sergi, gezenlerin oldukça beğenisini kazanıyor. Çok sayıda sanatseverin katılımıyla gerçekl

Leblebici ve Esmer'den karma sergi
Trabzon’da ki Akçaabat Güzel Sanatlar Lisesin de, günümüz Türk resim sanatının iki önemli ismi Hakan Esmer ve Serdar Leblebici’nin 27 çalışmasının yer aldığı karma sergi, gezenlerin oldukça beğenisini kazanıyor.
 
Çok sayıda sanatseverin katılımıyla gerçekleşen sergiye, Akçaabat Kaymakamı Soner ŞENEL, İl ve ilçe Milli Eğitim Müdürlüğündeki şube müdürlerinin yanı sıra sanatçılar, eğitimciler ve akademisyenler büyük ilgi gösterdi.
 
2 gün boyunca Trabzon’da bulunan ve ayrılan sanatçı Hakan Esmer, Güzel Sanatlar Lisesinde öğrencilerle atölye uygulaması ve söyleşiler yaptı.
 
Esmer ve Leblebici, Trabzon’da böyle bir sergi salonunda eserlerin sergilenmesinden ötürü çok mutlu olduklarını dile getirdiler. Güzel Sanatlar Lisesiyle bundan sonrada gönül bağlarının süreceğini belirten sanatçılar, Türkiye de bir ilk olan okul içerisindeki sanat galerisinin ilk kez Trabzon’da bulunması ve sergileri kendinden daha önce gerçekleşen diğer sanatçı hocaların isimlerini gördüğünde okulun ve galerinin marka değerinin ne ölçüde güçlü olduğunun, gözden kaçırılmaması gerektiğini söylediler.
 
Okul müdürü Ömer ÖZKURT  ressamlara , Akçaabat Güzel Sanatlar Lisesinde açtıkları sergiden dolayı teşekkür ederken, Erol Tuna sergi salonundaki yağlı boya resim sergisinin, Haziran ayının ilk haftasına kadar açık kalacağı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel