"Laz Nizam öldürüldü"

Aytemiz Petrol'ün sahibi 'Laz Nizam' olarak bilinen Rizeli işadamı Nizamettin Aytemiz, Tuzla Orhanlı'daki Grand Sidomo Otel'de bürosunda oturduğu sırada, dışarıdan kaleşnikof otomatik tüfekle ateş açan bir kişi tarafından öldürüldü.Saldırgan olayda kullan

"Laz Nizam öldürüldü"

Aytemiz Petrol'ün sahibi 'Laz Nizam' olarak bilinen Rizeli işadamı Nizamettin Aytemiz, Tuzla Orhanlı'daki Grand Sidomo Otel'de bürosunda oturduğu sırada, dışarıdan kaleşnikof otomatik tüfekle ateş açan bir kişi tarafından öldürüldü.

Saldırgan olayda kullandığı silahı bırakarak olay yerinden kaçtı.

Tuzla’da bulunan Grand Sidoma otelinde meydana gelen olayda oteldeki bürosunda oturan Nizamettin Aytemiz silahlı saldırıya uğradı.

Büronun dışarı bakan cam duvarından otomatik bir silahla açılan ateş sonucu Nizamettin Aytemiz hayatını kaybetti.

Polis tarafından olayla ilgili başlatılan soruşturmada saldırganın olayda kullandığı kaleşnikof otomatik silahı otelin havuzuna atarak kaçtığı belirlendi.

Silah balistik inceleme için Kriminal polis laboratuarına gönderildi.

Asayiş Şube Müdürlüğü tarafından olayla ilgili başlatılan soruşturmada "Laz Nizam" lakabı ile tanınan Nizamettin Aytemiz’in 2 arkadaşı ile birlikte 2010’da Rize’nin Ardeşen ilçesinde silahlı saldırıya uğradığını tespit etti.

Bu saldırı sırasında bir kurşunun Nizamettin Aytemiz’in yanağını sıyırdığı işadamının ölümden döndüğü belirlendi.

MUSEVİ İŞ ADAMININ OĞLUNU TEHDİT ETMİŞTİ

‘Laz Nizam’ olarak bilinen Nizamettin Aytemiz, 3 yıl önce Musevi işadamı Jack Kamhi'nin oğlu Hayati Kamhi'yi tehdit ettiği iddiasıyla bir organize suç örgütüne yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınmış, daha sonra çıkarıldığı mahkemece tutuklanmıştı.

Aytemiz, bir süre cezaevinde kaldıktan sonra tahliye edilmişti.

 

 

aytekin.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel