Kütahya Valisi'ne TS forması

Trabzon’da gençlik çalışmalarında bulunan Murat Başer ve Okan Yılmaz, Kütahya Belediyesi’nin düzenlediği olduğu “Uluslararası Gençlik Kampına” katılarak Kütahya Valisi ve Belediye Başkanı’na Trabzonspor forması hediye ettiler. Kütahya Belediyesi Gençlik M

Kütahya Valisi'ne TS forması

Trabzon’da gençlik çalışmalarında bulunan Murat Başer ve Okan Yılmaz, Kütahya Belediyesi’nin düzenlediği olduğu “Uluslararası Gençlik Kampına” katılarak Kütahya Valisi ve Belediye Başkanı’na Trabzonspor forması hediye ettiler. Kütahya Belediyesi Gençlik Meclisinin düzenlediği Uluslararası Gençlik Kampı'na Trabzon’u temsilen katılan Murat Başer ve Okan Yılmaz, Güney Kore, Litvanya, Kanada, İngiltere, Fransa, İskoçya'nın yanı sıra Şanlıurfa, Uşak, İzmir ve İstanbul'dan yaklaşık 40 genç ile buluştular.

 

genclerr.jpg

 

14 gün boyunca süren kamp programı dahilinde Kütahya Valisi Şükrü Kocatepe ve Belediye Başkanı Mustafa İça’yı makamında ziyaret eden Trabzon temsilcisi gençler,  Vali Kocatepe ve Başkan İça’ya Trabzonspor forması hediye ettiler.

 

gencler.jpg

 

KÜLTÜR DİYALOĞU KURDUK

Kamp boyunca gönüllü çalışmalarda bulunan gençler hem İngilizce seviyelerini geliştirdiler, hem de kültürlerarası diyalog kurarak paylaşımcı ruhu ortaya çıkardılar. Trabzon temsilcisi gençler, Trabzon’u ve Trabzonspor’u Kütahya’da temsil etmekten gurur duyduklarını belirterek organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ettiler.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler