Kurtuluşun 95. yıldönümü kutlandı

Kutlama, saat 11.00’da Atatürk Parkı’ndaki törenle başladı. Akçaabat’ın düşman işgalinden kurtuluşunun 95. yıldönümü münasebetiyle konuşma yapan Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, "Güzel ilçemizin düşman işgalinden kurtuluşunun 95.yıl dönümünü kutlu

Kurtuluşun 95. yıldönümü kutlandı


Kutlama, saat 11.00’da Atatürk Parkı’ndaki törenle başladı. Akçaabat’ın düşman işgalinden kurtuluşunun 95. yıldönümü münasebetiyle konuşma yapan Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, "Güzel ilçemizin düşman işgalinden kurtuluşunun 95.yıl dönümünü kutluyoruz. Bu mutlu, bu onurlu gün hepimize kutlu olsun. Bu güzel günlere ulaşmamızda emeği geçen, canlarını ortaya koyarak mücadele verenleri şükranla anıyorum. Aramızdan ayrılmış olan gazilerimize ve bu uğurda şehitlik mertebesine ulaşanlara Allah'tan rahmet diliyorum" dedi.
Törenin ardından Atatürk Parkı’nda davul zurna eşliğinde halk horonu kuruldu, davulun coşkulu sesi soğuk havaya rağmen insanları ısıtmaya yetti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel