Küresel ısınmaya karşı konser

Dünyanın geleceğini tehdit eden küresel ısınmaya karşı insanların duyarlılıklarını artırmak için düzenlenen konserde ünlü rockçı Cem Özkan, Samsun'da hayranlarıyla buluştu.Küresel ısınma tehlikesini insanlara unutturmamak için Maccoffee sponsorluğunda "Ne

Küresel ısınmaya karşı konser

Dünyanın geleceğini tehdit eden küresel ısınmaya karşı insanların duyarlılıklarını artırmak için düzenlenen konserde ünlü rockçı Cem Özkan, Samsun'da hayranlarıyla buluştu.

Küresel ısınma tehlikesini insanlara unutturmamak için Maccoffee sponsorluğunda "Ne Dünyamdan Ne de Kahvemden Vazgeçerim" sloganıyla Eskişehir'de başlayan ve sırası ile Bursa, Antalya, İstanbul, Ankara, İzmir, Diyarbakır devam eden konserler serisi Samsun'da son buldu.

Samsun Büyükşehir Belediyesi'nin de sponsor olduğu konserde ünlü rockçı Cem Özkan, Yaşar Doğu Kapalı Spor Salonu'nda hayranlarıyla buluştu. Yaklaşık 2 saat sahnede kalan ünlü sanatçı hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı. Samsunluların konsere ilgi göstermemesi ise dikkat çekti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel