Kurduğu belediyeyi kendi kapattı

 Tarihe geçen belediye başkanıAkçaabat’ın Mersin Belediye Başkanı Hamza Özlü, beldenin kurucu belediye başkanı olarak tarihe geçmişti. Mersin Belde Belediyesi, Trabzon Büyükşehir Belediyesi olduğu 2014 yılında beldelikten düşüyor. Uzun yıllar Doğru Yol Pa

Kurduğu belediyeyi kendi kapattı

 

Tarihe geçen belediye başkanı

Akçaabat’ın Mersin Belediye Başkanı Hamza Özlü, beldenin kurucu belediye başkanı olarak tarihe geçmişti. Mersin Belde Belediyesi, Trabzon Büyükşehir Belediyesi olduğu 2014 yılında beldelikten düşüyor. Uzun yıllar Doğru Yol Partisi’nde ve son olarak da Demokrat Parti’de siyaset yapan Özlü, kurduğu belediyeyi kapatan başkan olarak tarihe geçiyor.

Akçaabat Belediye Başkanlığı’na ya da büyükşehir belediye meclis üyeliğine aday olup olmayacağını merak konusu olan  Özlü, “Ben zaten DP’den istifa etmiştim. Ben Mersin için üzerime düşeni fazlasıyla yapmaya çalıştım. Bundan sonra dinleneceğim. Ama halkımız ille de bir görev verecekse onu da bilemem” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler