Kurban Bayramında herkes şehitlikte

Kurban Bayramı münasebetiyle Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık, Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu Sülüklü Mezarlığı'ndaki şehitliği ziyaret ederek dua etti, şehit ailelerin acılarını paylaştı. Sabah saatlerinde Sülüklü Mezarlığı'na gelen vali

Kurban Bayramında herkes şehitlikte

Kurban Bayramı münasebetiyle Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık, Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu Sülüklü Mezarlığı'ndaki şehitliği ziyaret ederek dua etti, şehit ailelerin acılarını paylaştı. 


Sabah saatlerinde Sülüklü Mezarlığı'na gelen vali Kızılcık ve beraberindekiler önce şehitler için okunan Kur'an-ı Kerimi dinledi ardından dua ettikten sonra şehit mezarlarını tek tek gezerek mezarlara karanfil bıraktı.


Vali Kızılcık, Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu ve beraberindekiler Hakkari Dağlıca'da 19 Haziran 2010 günü meydana gelen karakol saldısında şehit düşen Ali Yasin Erosmanoğlu'nun mezarını ziyareti ederken ailenin acısını paylaştı.
Şehit babası Ali Sait, annesi Nurten Erosmanoğlu ile bir süre görüşen vali Kızılcık, daha sonra , 20 yıl önce yine Hakkari'de şehit düşen asteğmen Coşkun Davulcu'nun mezarını ziyaret ederek ailelerin acısını paylaştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel