Kurban Bayramı ve Cumhuriyet Bayramı

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Meclis Başkanı Ali Osman Ulusoy ve Yönetim Kurulu Başkanı Suat Hacısalihoğlu, Kurban Bayramı ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı. Ulusoy ve Hacısalihoğlu, yayımladıkları ortak mesajda, İslam din

Kurban Bayramı ve Cumhuriyet Bayramı

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Meclis Başkanı Ali Osman Ulusoy ve Yönetim Kurulu Başkanı Suat Hacısalihoğlu, Kurban Bayramı ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı. 

Ulusoy ve Hacısalihoğlu, yayımladıkları ortak mesajda, İslam dininin en kutsal günlerinden olan Kurban Bayramı'nın tüm Müslümanlara huzur getirmesini diledi. 
 
Kurban Bayramının ruhuna yakışır bir şekilde geçmesinin en büyük temennileri olduğu ifade edilen mesajda, şunlar kaydedildi: 
 
 ''Bayramlar küskünlerin barıştığı, dostlukların tazelendiği, büyük küçük herkesin birbirini kucakladığı günlerimizdir. Yarından itibaren 4 gün boyunca sürecek olan Kurban Bayramı'nın dünyada yaşanan savaşların sonlanarak barışa el sıkılmasına vesile olmasını diliyoruz.
 
Kurban Bayramı'nın ardından 29 Ekim Pazartesi günü Cumhuriyet Bayramı'nın da kutlanacak olması Türkiye'ye çifte bayram sevinci yaşatacaktır.
 
Ulu önderimiz Atatürk ve silah arkadaşlarının öncülüğünde milletimizin 89 yıl önce kazandığı Cumhuriyet bağımsızlık bayramımızdır. Cumhuriyet Türkiye'nin varlık nedenidir. Varlığımızı borçlu olduğumuz Cumhuriyet, en coşkulu kutlanması gereken bayramımızdır.'' 
     

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel