Küçük resmen aday

Orman ve Su İşleri Bakanlığı’nda 2011-2014 yıllarında Müsteşar Yardımcılığı görevini yürüten Dr. Mahir Küçük, AK Parti’den Trabzon milletvekili aday adayı oldu.    AK Parti Trabzon İl Başkanlığı’nda bir basın açıklaması düzenleyen Dr. Küçük, “7 Haziran 20

Küçük resmen aday
Orman ve Su İşleri Bakanlığı’nda 2011-2014 yıllarında Müsteşar Yardımcılığı görevini yürüten Dr. Mahir Küçük, AK Parti’den Trabzon milletvekili aday adayı oldu. 
 
  AK Parti Trabzon İl Başkanlığı’nda bir basın açıklaması düzenleyen Dr. Küçük, “7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak genel seçimler için, gönül verdiğim AK Parti’den Trabzon milletvekili aday adaylığı için başvurumu yaptım. Kurulduğundan beri ülkemizin gelişmesi için dev adımlar atan, dünyada gıpta ile izlenen ve özellikle de birçok alanda gelişen ve yükselen bir değer olarak kabul edilen ülkemizi yöneten AK Parti'de bu sürece şimdi siyasi manada katkıda bulunmak benim için bir görev, bir onur ve gurur kaynağı olacaktır. Ülkemizde en büyük demokratikleşme ve değişim hareketini başlatan AK Parti, Kurucu Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın çizdiği yolda Türkiye’nin en temel sorunlarını cesaret ve kararlılıkla çözmektedir ve çözmeye de devam edecektir. Başta Genel Başkanımız, Başbakanımız Sayın Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu olmak üzere parti teşkilatımızın ve siz değerli hemşehrilerimizin de uygun bulması halinde, çeşitli unvan ve kademelerde 22 yılı Trabzon'da olmak üzere 34 yıl süreyle yaptığım kamu görevinde edindiğim bilgi birikimimi ve tecrübelerimi siyaset alanında ülkemizin ve Trabzon'umuzun, doğduğum büyüdüğüm şehrin hizmetine sunmak istiyorum” dedi.
 
  “TRABZON'UMUZU HAK ETTİĞİ YERLERE ULAŞTIRACAĞIZ”
  Şehrin sorunlarının bilincinde olarak, hedeflerinin Trabzon’u her alanda önde marka bir şehir şeklinde 2023’e hazırlamak olduğunu söyleyen Küçük, konuşmasına şöyle devam etti: “Adına yakışır şekilde tarihi vizyonuna kavuşmuş, doğal kaynaklarını katma değer zinciri içerisinde ekonomiye kazandırmış bu sayede işsizlik sorununu büyük ölçüde gidermiş, özellikle de alt yapısı ile modern bir şehir görünümüne ulaşmış bir Trabzon en büyük idealimizdir. Kuşkusuz doğru tespitler ve ortaya konulan büyük hedefler, projeler bizi başarıya götürecektir. Düşünmek, planlamak ve uygulamak, uygulamayı ısrarla takip etmek başarının ve dolayısıyla kalkınmanın yegane unsurudur. Bürokrasiden gelen birisi olarak edindiğim bilgi ve tecrübelerle, dünyada üretilen başarılı projeleri, bir an önce bölgemiz imkan ve ihtiyaçlarına göre revize ederek geliştirmek ve şehrimizin sorunlarına çözüm bulmak en büyük hedefimiz olacaktır. Bunun en kestirme yolunun da Ankara’dan geçtiğini biliyorum. İnşallah, birlik ve beraberlik içinde inançla, azimle ve kararlılıkla çalışarak başta siz değerli hemşehrilerimin hayır duaları ve parti teşkilatlarımızın desteğiyle Trabzon’umuzu hak ettiği yerlere ulaştıracağız. Güçlü Trabzon, lider Türkiye için, yeni Türkiye için desteklerinizi bekler, seçimlerin başta Trabzon olmak üzere tüm ülkemize ve özellikle de ezilen, sömürülen mazlum toplumlara hayırlar getirmesi temennisi ile Allah’a emanet olunuz.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel