Küçük çocuk boğularak öldü

 Yeni Mahalle'deki evlerinin önünde oynayan Recep Fazıl Kurtgöz (3), akşam saatlerinde ortadan kayboldu. Durumu fark eden anne Kibriye Kurtgöz, akrabası Sabri Temiz ile bölgede Recep Fazıl'ı aramaya başladı.Bir süre sonra evin yakınlarındaki sulama kanalı

Küçük çocuk boğularak öldü

 

Yeni Mahalle'deki evlerinin önünde oynayan Recep Fazıl Kurtgöz (3), akşam saatlerinde ortadan kayboldu. Durumu fark eden anne Kibriye Kurtgöz, akrabası Sabri Temiz ile bölgede Recep Fazıl'ı aramaya başladı.

Bir süre sonra evin yakınlarındaki sulama kanalında küçük çocuğun kırmızı elbisesini fark eden Sabri Temiz, kanala girdi. Temiz, bir süre sonra çocuğun cesedini Sudan çıkardı. Anne Kibriye Kurtgöz ile acı haberi pazar yerinde alarak eve gelen baba Rıza Kurtgöz sinir krizi geçirdi. Çifti yakınları teskin etmeye çalıştı.

Çocuğun ölümüyle ilgili soruşturma başlatıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler