KTÜ'lülerden dolmuş protestosu

İktisadi Bilimler Fakültesi Kantini önünde toplanan yaklaşık 50 kişilik öğrenci grubu, ellerinde taşıdıkları döviz ve attıkları sloganlarla rektörlük binası önüne kadar yürüdü.Burada grup adına açıklamada bulunan Sinem Kara, ''Trabzon Belediye Meclisi, şo

KTÜ'lülerden dolmuş protestosu

İktisadi Bilimler Fakültesi Kantini önünde toplanan yaklaşık 50 kişilik öğrenci grubu, ellerinde taşıdıkları döviz ve attıkları sloganlarla rektörlük binası önüne kadar yürüdü.

Burada grup adına açıklamada bulunan Sinem Kara, ''Trabzon Belediye Meclisi, şoförler odasının fiilen uygulamaya koyduğu zammı onaylayarak bir ilke imza atmıştır. Esnaf ve sanatkarlar odaları birliğinin reddettiği zammı kabul etmiştir. Dolmuş ve taşımacılıkta öğrenci tarifesi geçici olmaması gerekir'' dedi.

Öğrencilerin basın açıklaması sırasında odasından dışarı çıkan Rektör Prof. Dr. İbrahim Özen, öğrencilerle görüştü.

Sınav haftası nedeniyle öğrencilerden fazla ses yapmamalarını isteyen Özen, dolmuş zammı konusunda bir açıklama yapacağını belirtti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler